Teksten schrijven

Wilt u schrijfwerk uitbesteden? Ik schrijf achtergrondverhalen, columns, interviews en reportages. Ook voor uw advertorials en uw persoonlijke voor- of nawoord kunt u bij mij mij terecht.
Vanuit een brede interesse kan ik over de meest uiteenlopende onderwerpen schrijven. Daarbij maak ik van een deadline geen reanimatielijn.

U kunt mij ook benaderen om uw levensverhaal of een ervaring publicatiegeschikt te maken. Het is niet zo aangrijpend, avontuurlijk of verwonderlijk te bedenken of ik weet er een toegankelijke tekst van te maken. Goedverkochte autobiografieën, welluidende speeches en populair wetenschappelijke boeken zijn vaak geschreven door een ghostwriter. Ik help u graag met het realiseren van uw boekidee. Ook als het gaat om een jubileumuitgave of een publicatie in beperkte oplage voor bijvoorbeeld familie en vrienden.

Lieneke kan fantastisch schrijven met gevoel en met verstand samen.’ Carla Bal, coördinator postdoctorale opleiding Ethiek in de gezondheidszorg, Radboud Universiteit Nijmegen.
‘De schrijfvaardigheden van Lieneke zijn aan te bevelen voor iedereen die een gevoelig onderwerp objectief en integer in de publiciteit wil brengen.’ Jurgen Looman, verkeersvlieger Qatar Airways.
‘Het was plezierig samenwerken met Lieneke. Zij heeft met veel geduld en inlevingsvermogen mijn warrige gedachten vertaald in een prachtig voorwoord voor mijn boek Een mooi portret.’ Lies Vogelzang, fotograaf.

Een voorbeeld van een door mij geschreven advertorial ziet u hier: SNAIDERO CONCEPT STORE