Lezingen & Workshops

Voor u als hulpverlener, patiënt of directe naaste van een patiënt verzorg ik professioneel lezingen en workshops op het gebied van onder meer communicatie, rouwverwerking & herstel, therapie(on)trouw, mantelzorg, seksualiteit, regie & zelfmanagement.
Ook voor u als nabestaande of ex-partner is er een aanbod van workshops op het gebied van hoe nu verder, rouwverwerking & herstel, regie & zelfmanagement.
In overleg kan een lezing of workshop op een specifieke vraag zijn toegesneden.

‘Op onderhoudende, interessante, laagdrempelige wijze en met een vrolijke noot presenteert Lieneke zware thema’s als ‘rouwverwerking bij hulpverleners’, ‘therapie(on)trouw’.’ Anja van Giels, medisch maatschappelijk werker, Albert Schweitzerziekenhuis

‘Lieneke staat – bij wijze van spreken – garant voor een geslaagde lotgenoten bijeenkomst, waarin ieder echt aan zijn trekken komt.’Fons Baeten, voorzitter contactgroep Kahlerpatiënten

Reacties zijn gesloten.